Windows XP - Taskbar Magnifier


Einde ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 is de ondersteuning voor Windows XP vanuit Microsoft definitief tot een einde gekomen. Indien je het oude besturingssysteem nog steeds gebruikt dan is het dringende advies om over te stappen naar een nieuwere versie van Windows.

De Taskbar Magnifier Powertoy plaats een extra werkbalk in je taakbalk. Op deze werkbalk zie je dan het vergrootglas met de plek waar de muis zich bevind. Het vergrootglas volgt automatisch de muis dus waar je met de muis overheen gaat zie je in de taakbalk uitvergroot.

Het programma download je via onderstaande link,Na downloaden doorloop je de installtiestappen en zodra dit voltooid is druk je met de rechtermuisknop op je taakbalk en ga je naar werkbalken in het menu. Kies hieronder de optie "Taskbar Magnifier" en deze verschijnt in de taakbalk. Door eventueel met de rechtermuisknop op het vergrootglas te klikken heb je een aantal opties waaronder het zoom niveau dat wordt gebruikt. Dit staat standaard op 2 maar is te verhogen naar 4 of 8 of te verlagen naar 1.

Taskbar Magnifier