Windows Vista - Het rechtermuisknop "KopiŽren naar" menu aanpassen


Onder het rechtermuisknop menu zoals hieronder in de afbeelding zit de optie "KopiŽren naar". Deze optie zie je als je bijvoorbeeld met de rechtermuisknop op een bestand klikt. Of via een andere manier in de verkenner onder bestand op het moment dat je een bestand selecteert. Hiermee kun je dan snel bestanden kopiŽren naar een gewenste locatie.

Het rechtermuisknop Kopieren naar menu aanpassen

Standaard staan hier diverse opties in als Gecomprimeerde map, Bureaublad, Documenten, E-mail etc. Nu kun je ook hier een eigen optie aan toevoegen of juist een aantal opties verwijderen. De opties die in het menu staan bevinden zich allemaal in een map op de Windows schijf.

Om bij deze map te komen ga je via het Start menu naar Computer, de C schijf (Windows schijf) en daarin klik je op de map Gebruikers. Klik hier dan op de map met je eigen gebruikersnaam als naam. Klik dan op AppData, vervolgens op Roaming, Microsoft, Windows en als laatste op de map SendTo.

Het rechtermuisknop Kopieren naar menu aanpassen

Hier zie je dan alle opties staan die in het rechtermuisknop menu zitten. Deze opties kun je vervolgens verwijderen of eventuel nieuwe toevoegen zoals een map of een andere locatie.