Windows Vista - Ultimate Extra: Hold 'Em Poker


Het spel Hold 'Em Poker is een uitbreiding/aanvulling voor de Ultimate versie van Windows Vista en hier ook alleen voor beschikbaar. Hold 'Em Poker is zoals de naam al zegt een Poker spel die je binnenhaald via de Windows Update en automatisch wordt toegevoegd bij de andere spellen onder Ontspanning. Hieronder een kleine uitleg en opties van het spel.

Ultimate Extra: Hold 'Em Poker

Je speelt hierin tegen minimaal één speler en tegen maximaal 5 spelers in totaal dus 6 waarbij elke speler probeert de beste hand met kaarten te krijgen en de winst te halen. Je speelt altijd tegen de computer. Elke speler krijgt een set kaarten gedeeld, een hand genoemd, en vervolgens zet elke speler fiches in op wie de beste hand heeft.

Alle ingezette fiches worden samen de pot genoemd. Als je een betere combinatie van kaarten in je hand weet te krijgen dan de andere spelers, win je de pot. Wanneer een speler alle fiches op de tafel heeft, wint die speler het spel.

Dan de opties. Ga in het spel bovenin in het menu naar Spel >> Opties om te opties te bekijken. De opties die je hier instelt zijn onder andere onderaan het aantal spelers waar je tegen speelt. Standaard staan alle spelers aan, schakel de vinkjes uit totdat je het aantal tegenstanders hebt die je wenst.

Ultimate Extra: Hold 'Em Poker

Er boven nog stel je de moeilijkheidsgraad in op Beginner, Gevorderd of Expert. Rechts stel je een aantal aanvullende opties in waaronder de animaties aan of uit. Als je alles hebt ingesteld klik je in het venster op OK. Eventueel staat links in het venster een knop om alle standaard instellingen te herstellen.

Ultimate Extra: Hold 'Em Poker