Windows Vista - Agenda importeren/exporteren


In de tip voor Windows Vista genaamd "Windows Agenda" zie je de basis en introductie van de functie Windows Agenda. De tip vind je door HIER te klikken.

Hieronder een aansluitende tip voor de Windows Agenda, het importeren en exporteren van de Agenda voor bijvoorbeeld een backup.

Importeren

Het importeren gaat net zo eenvoudig als het exporteren. Klik in de Windows Agenda bovenin op Bestand en kies in het menu "Importeren".

Agenda importeren/exporteren

In bovenstaand scherm klik je op Bladeren om het Agenda bestand op te zoeken. Achter doel twee mogelijkheden. Deze is staat standaard op "Nieuwe agenda maken". Als je nu op Importeren klikt wordt er een nieuwe agenda toegevoegd naast de bestaande agenda die standaard is aangemaakt op het gebruikersaccount.

Klik op Nieuwe agenda maken om het menu te openen en klik op de naam van de huidige agenda van het gebruikersaccount of een agenda naar keus als je al meerdere agenda's hebt. Druk dan ook op Importeren en de agenda is geimporteerd.

Exporteren

Voor het exporteren ga je eveneens bovenin in het menu naar Bestand en klik je op Exporteren in het uitschuifmenu.

Agenda importeren/exporteren

Direct komt dan de blader functie tevoorschijn. Standaard wordt het bestand opgeslagen in de map Documenten. Door op "Door mappen te bladeren" te klikken komt de verkenner tevoorschijn en kies je een locatie naar wens. Wijzig eventueel de Bestandsnaam en klik op de knop Opslaan. De Agenda is nu geexporteerd.