Windows Mail - Berichten exporteren


Naast dat de accounts zijn de importeren en te exporteren zijn ook alle e-mail berichten te importeren of te exporteren in het geval van bijvoorbeeld een backup. In deze tip het exporteren van berichten, een andere tip gaat over het importeren.

Om berichten te importeren ga je bovenin in het menu naar Bestand en klik je op Exporteren en kies je in het uitschuifmenu de optie "Berichten".

Berichten exporteren

Er volgt dan een nieuw scherm waarin je moet aangeven in welk formaat je de berichten gaat exporteren. Klik hier op Microsoft Windows Mail en druk op volgende.

Berichten exporteren

Dan het opslaan klik op de knop "Bladeren" om de map te selecteren waar je alle berichten naar toe wilt exporteren en klik dan op volgende. In het scherm wat dan volgt geef je aan of je alle mappen wilt exporteren of alleen geselecteerde mappen. Zet een vinkje voor Geselecteerde mappen en selecteer de mappen die je wilt exporteren als je een specieke backup wilt maken. Klik dan op volgende.

Berichten exporteren

De berichten worden nu geexporteerd, echter op het moment van schrijven worden alle mappen omgezet en geexporteerd in Engelse namen, klik daarna op voltooien.

Hoe berichten te importeren zie je in de tip: Berichten importeren