Windows 7 - Pinball uit Windows XP


In Windows XP zat onder ontspanning het spel Pinball, echter met de komst van Windows Vista heeft Microsoft besloten het spel te laten vervallen en zodoende is Pinball niet meer aanwezig sinds Windows Vista en dus ook niet in Windows 7. Echter is het wel mogelijk om het spel te spelen binnen Vista of Windows 7 door deze simpelweg te kopieren.

In Windows XP navigeer met de Verkenner naar de map, "C:\Program Files\Windows NT". In deze map staat een map genaamd Pinball. Door hier met de rechtermuisknop op te klikken en dan te kiezen voor "Kopieren naar" en dat te klikken op "Gecomprimeerde map". Je hebt dan een zipbestand van de map Pinball. Deze zip kun je dan makkelijk plaatsen op een PC met Windows Vista of Windows 7 en deze hier uitpakken. Als je dan op PINBALL.EXE dubbelklikt wordt Pinball direct gestart in Windows 7.

Het kan ook makkelijker door Pinball te downloaden via de onderstaande link. Pak binnen Windows Vista dan het zip-bestand uit en je hebt direct de beschikking over Pinball door eveneens op PINBALL.EXE te klikken.Pinball uit Windows XP