Google Agenda - Speciale Agenda's toevoegen


Google Agenda kent naast de eigen in te stellen agenda's ook een aantal speciale agenda's die je kunt toevoegen. Bijvoorbeeld een Agenda met een overzicht van alle Nederlandse Feestdagen is op deze manier toe te voegen. Er zijn hier echter ook andere kalenders beschikbaar zoals een kalender die de verjaardagen van je contactpersonen toont, het wedstrijdoverzicht van je favoriete voetbalclub of bijvoorbeeld weeknummers.

Om gebruik te maken van deze agenda's klik aan de linkerkant achter het kopje "Andere agenda's" op het kleine pijltje en kies voor "Door interessante agenda's bladeren".

Speciale Agenda's toevoegen

De verschillende agenda's openen dan verdeeld over verschillende tabbladen. Standaard worden de Vakanties geopend en dit zijn de kalenders met feestdagen per land waaronder Nederlandse feestdagen. Het toevoegen gaat door op de link "Aanmelden" rechts te klikken. Ga je bovenin naar het tabblad Sport kun je per sport diverse agenda's toevoegen waaronder de Nederlandse voetbalcompetitie.

Als laatste dan het tabblad "Meer". Het is niet direct de meest logische locatie voor deze optie maar hier kun je dan kiezen om Weeknummers toe te voegen aan je bestaande agenda en tevens de verjaardagen van contactpersonen en afspraken.

Speciale Agenda's toevoegen