YouTube op DVD, 1 april 2012


YouTube heeft YouTube Collection gepresenteerd. Je hebt namelijk vast wel eens een video op de videowebsite bekeken die je echt geweldig vond, die je gemarkeerd hebt als favoriet, gedeeld hebt met anderen en waardoor je zelfs abonnee bent geworden van het bijbehorende kanaal maar dat ondanks deze acties dit allemaal nog niet genoeg was omdat je de video eigenlijk gewoon in je bezit wilt hebben, voor eeuwig en altijd.

YouTube Collection

DVD

YouTube herkent dit gevoel en introduceert daarom The YouTube Collection... op DVD! Het is de volledige YouTube ervaring maar dan offline, alles wat er ooit op YouTube is gezet staat op al deze DVD's. Alles is netjes gecatagoriseerd en je kunt dus eenvoudig zo de video's thuis op de bank op je televisie bekijken door de gewenste DVD af te spelen.

YouTube Collection

Interactivity kit

Er is ook gedacht aan het waarderen van een video en het plaatsen van reacties. Er wordt een interactivity kit bijgeleverd met formulieren en duimen die je kunt opsturen per post en rechtstreeks terecht komen bij de makers van de video's.

YouTube Collection

Bezorging

Zodra je de collectie hebt besteld komen er 175 vrachtwagens de bestelling bij je thuis afleveren. Afhankelijk van waar je woont kan het ook zijn dat YouTube eventueel een aantal pakezels stuurt in plaats van vrachtwagens. Omdat er bijzonder veel video's elke seconde worden geupload naar YouTube zul je elke week een nieuwe lading ontvangen.

YouTube Collection

YouTube Collection

YouTube Collection

YouTube Collection

Video