Google Agenda Wake Up Kit, 1 april 2008


Google Agenda Wake Up Kit Google Calendar oftewel Google Agenda werd op 1 april 2008 uitgebreid met twee nieuwe functies. De eerste functie was de Google Wake Up Kit. De Wake Up Kit richtte zich op mensen die 's ochtends niet goed uit bed kunnen komen en daardoor soms wat suffig op het werk zitten tijdens bijvoorbeeld vergaderingen. Met de Google Wake Up Kit was je vanaf dat moment dus altijd op tijd!.

De functie gebruikte meerdere manieren om je wakker te krijgen, dit begon met het sturen van een SMS. Als dit niet hielp zat er een emmer in de kit die werd aangesloten op de waterleiding, vul zelf verder in... Als laatste zat er een "bed-flipping" apparaat bij om je als nog uit bed te krijgen.

Naast de Wake Up Kit introduceerde Google binnen de agenda de "Ik doe een gok" knop. Deze knop kwam tevoorschijn bij het toevoegen van een nieuwe afspraak. Na een druk op de knop werd er op een willekeurige plek in de agenda een afspraak toegevoegd met Eric Cartman. Eric Cartman is een personage uit South Park.

"I could never wake up on time to get to our team meetings. But thanks to the new Google Wake Up Kit, I'm always on time now!" aldus gebruiker Pedro C.

Google Agenda Wake Up Kit

Google Agenda Wake Up Kit