Gmail Motion, 1 april 2011


Het team van Gmail introduceerde op 1 april een nieuwe manier om gebruik te maken van de maildienst. Immers, als we gebruik maken van e-mail vertrouwen we nog steeds op verouderde technologieŽn zoals een toetsenbord en muis.

Daarom werd het tijd voor Gmail Motion, een functie die gebruik maakt van je webcam en een spatial tracking algoritme zodat je Gmail kunt besturen met je eigen lichaam.

Het besturen van Gmail met je lichaam heeft een hoop voordelen waaronder het feit dat je veel actiever bent omdat je uit je stoel moet komen. Het is wel belangrijk om kleine pauzes te nemen elke 30 tot 40 minuten en je even uit te rekken na elke sessie. Gmail Motion is makkelijk te leren en het verhoogt de productiviteit tot 12 procent. Belangrijk is wel genoeg ruimte om je heen om te voorkomen dat je per ongeluk iemand of iets raakt.

Uitleg

In de onderstaande video wordt naast uitleg over Gmail Motion op een briljante manier voorgedaan hoe de nieuwe technologie in de praktijk werkt.

PDF

Er is een PDF document beschikbaar met de meest uitgevoerde handelingen die je hier kunt downloaden en waarvan je hieronder een screenshot ziet.

Overige Video's

Video Paralanguage expert: "It is commonly known that 80% of communication is non-verbal. Gmail Motion not only accepts this fact Ė it embraces it."

Video Movement specialist: "No longer will people be required bend to the will of technology. Instead, technology will now bend to our will."

Google Docs

Google Docs zou ook Motion gaan krijgen, meer daarover lees je hier.