Vrouw wint 10.000 dollar van Apple, hangt op tijdens gesprek

Onlangs plaatste Apple een teller online omdat het magische aantal van 10 miljard gedownloade applicaties in zicht was. Aan de actie was een prijs verbonden, voor de gelukkige die precies de 10 miljardste applicatie zou downloaden lag er een iTunes Gift Card van 10.000 euro te wachten om te besteden in de App Store.

De 10 miljard is inmiddels bereikt en de prijs is gewonnen door Gail Davis, een vrouw uit Orpington, Engeland. De COO van Apple, Tim Cook belde haar enthousiast op om haar te vertellen dat ze een Gift Card van 10.000 euro had gewonnen.

Opgehangen

Het probleem was alleen dat de vrouw het verhaal niet geloofde en dacht dat ze in de maling werd genomen. Ze hoorde het verhaal aan en antwoordde direct door te zeggen dat ze geen interesse had om vervolgens gewoonweg op te hangen :-).

Het is uiteindelijk wel allemaal goed gekomen. Ze is nog een keertje gebeld, dit keer door de VP van iTunes die haar heeft uitgelegd dat het om een echte prijs ging. De Gift Card is per mail opgestuurd en ze kan nu dus vrolijk met downloaden beginnen.

Lees meer over: , , , ,