The Old Reader gaat toch door, RSS-lezer weer open voor iedereen

the_old_reader_logoPrecies een week geleden werd aangekondigd door de twee ontwikkelaars van The Old Reader dat de RSS-lezer binnen twee weken offline zou gaan en dat er op korte termijn een privéversie gelanceerd zou gaan worden voor een beperkte groep gebruikers.

Nu een week later komt plotseling het bericht dat de The Old Reader toch zal blijven bestaan en weer open is voor alle gebruikers. Er is een bedrijf ingesprongen op de sluiting van The Old Reader en zodoende is er nu een nieuw team ontwikkelaars voor het beheer en de ontwikkeling van de RSS-lezer waar de twee oprichters Elena Bulygina en Dmitry Krasnoukhov ook nog steeds deel van uitmaken. Alle bestaande functionaliteiten van de RSS-lezer blijven bestaan en nieuwe gebruikers kunnen zich weer aanmelden. Het is nog wel zo dat deze week The Old Reader zal gaan verhuizen naar een nieuwe hostinglocatie waardoor de RSS-lezer op sommige momenten nog wel even offline gaat.

In de komende weken zal er meer informatie naar buiten worden gebracht over het bedrijf dat The Old Reader heeft gered, iets waar momenteel nog vrij vaag over wordt gedaan.

the_old_reader_screenshot

Lees meer over: ,