Overzicht Google Logo’s november 2015

Overzicht Google Logo’s november 2015

Hieronder zie je het laatste overzicht met Google logo's van dit jaar. De maand november begon met een logo voor George Boole, een Brits wiskundige en logicus. Als uitvinder van de Booleaanse logica, de basis van de moderne digitale computerlogica, wordt George Boole achteraf beschouwd als een van de grondleggers van de computerwetenschap.

Een paar dagen later was er een logo te zien in het teken van Adolphe Sax. Adolphe Sax, geboren in België was een bouwer van muziekinstrumenten en uitvinder van de saxofoon. Verder in de maand november een aantal geanimeerde logo's waaronder een doodle in het teken van Lucy de Australopithecus en een logo in het teken van Lucy Maud Montgomery.

November werd afgesloten met een logo die in het teken stond van St. Andrew's Day. In het logo was het Monster van Loch Ness verwerkt. Het volledige overzicht met alle logo's afgelopen maand geplaatst door Google op alle lokale homepages bekijk je hieronder.

Updates ontvangen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe logo's dan kun je terecht op Twitter, Facebook, Pinterest en Google+. Daarnaast is er een overzicht met de laatste doodles hier op de site.

Google Doodle

Thanksgiving
26 november - Thanksgiving

Google Doodle

Veterans Day
11 november - Veterans Day

Lees meer over: ,