Meer details over Twitter Music afkomstig uit CSS

Twitter Music LogoHoewel Twitter Music nog niet officieel is gelanceerd zijn er nog wel een aantal aanvullende details naar voren gekomen. Afgelopen vrijdag werd de loginpagina van Twitter Music online gezet met een mogelijkheid om de applicatie met een account van Twitter te koppelen. Na het maken van de koppeling gebeurde er echter geheel niets. Op het moment dat de pagina, bestaande uit alleen een hashtag, online kwam stond er nog de tekst 'Invity only' maar deze tekst is inmiddels vervangen en nu staat er 'coming soon'.

Aanvullend op wat vrijdag allemaal duidelijk werd met het online komen van de pagina zijn er nog een aantal nieuwe details naar voren gekomen. Het gaat om aantal vermeldingen die in het CSS bestand stonden en werden ontdekt door ontwerper Youssef Sarhan.

Dit bestand gebruikt voor de opmaak van de website werd al snel aangepast door Twitter en zodoende zijn deze vermeldingen nu niet meer te zien. Ontdekt werd dat Twitter Music komt als zowel een webapplicatie als een mobiele applicatie en dat de websites Spotify, Rdio, iTunes, Soundcloud, Vevo en YouTube ge├»ntegreerd zijn. Verder komt naar voren dat er biografie├źn van artiesten worden getoond, dat het mogelijk is om een tweet te plaatsen vanuit de applicatie, andere gebruikers kunnen gevolgd worden en er is een optie om muzieknummers aan te schaffen. Het gebruikte lettertype door Twitter is Proxima Nova. Naast de net genoemde details werden de onderstaande twee afbeeldingen gevonden.

twitter_music_images

Het was vrijdag de verwachting dat Twitter Music dit weekend tijdens het Coachella Valley Music and Arts Festival gepresenteerd zou gaan worden. Vandaag is de laatste dag.

Lees meer over: ,