Gratis Photoshop Express voor Windows 8

photoshop_express_logoHoewel Adobe tot op heden nog geen volledige versie van Photoshop heeft uitgebracht voor Windows 8 heeft het bedrijf nu wel een versie van Photoshop Express uitgebracht voor het besturingssysteem. De applicatie is gericht op het gebruik in de Metro-interface en kan gratis worden gedownload in de Windows Store voor Windows 8.

Met Photoshop Express kun je een aantal snelle bewerkingen eenvoudig uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan het bijsnijden van foto's en in totaal 15 verschillende fotofilters toepassen. Foto's kunnen daarnaast worden geĆ¼pload naar Adobe Revel en zodoende weer beschikbaar gemaakt worden op andere apparaten. Tegen betaling zijn er nog twee extra uitbreidingen voor de applicatie, zo is er een Looks Pack waarmee nieuwe fotofilters worden toegevoegd voor 2,99 dollar en er is een Noise Reduction Pack voor 4,99 dollar.

Photoshop Express voor Windows 8 kan hier worden gedownload, screenshots hieronder. Photoshop Express was al langer gratis beschikbaar voor iOS en voor Android.

photoshop_express_1

photoshop_express_2

photoshop_express_3

photoshop_express_4

photoshop_express_5

Lees meer over: , , ,