Mogelijke screenshots iOS 7 gelekt

ios_7_logoMorgen zal in San Francisco de jaarlijkse Worldwide Developers conferentie van Apple gaan plaatsvinden gericht op Mac- en iOS-ontwikkelaars. Het is de verwachting dat het bedrijf morgen tijdens de keynote een preview van de nieuwe versie van iOS zal gaan presenteren waarover de laatste maanden al de nodige geruchten rondgaan.

Nu een dag voor de presentatie van Apple zijn er twee screenshots uitgelekt van wat vermoedelijk iOS 7 is. Veel is er nog niet te zien maar wel wordt duidelijk dat het mobiele besturingssysteem met deze nieuwe versie een cleaner en platter uiterlijk krijgt wat overeenkomt met de geruchten van de afgelopen tijd. Het gebruikte font komt overeen met het font gebruikt voor de banners die gisteren werden opgehangen in het Moscone Center.

Tevens is er een nieuwe knop 'Edit' te zien die rechtsboven de instellingen staat en een nieuw item Notifications & Widgets direct onder de Niet Storen knop. Daarnaast zijn er allemaal nieuwe iconen te zien. Hoe dan ook zal het waarschijnlijk gaan om de grootste redesign van het mobiele besturingssysteem sinds het uitkomen van de eerste iPhone.

ios7_1

ios7_2

ios7_3

Naast iOS 7 zal het bedrijf mogelijk streaming muziekdienst iRadio aankondigen. In maart was er het bericht dat Apple iRadio deze zomer zou willen gaan lanceren en recent was er nog het bericht dat Apple met de drie grootste platenmaatschappijen overeenkomsten zou hebben gesloten. De conferentie zal morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd beginnen.

Lees meer over: , , , ,