1 april grappen van Microsoft, Twitter, Popcorn Time en andere bedrijven

1 april grappen van Microsoft, Twitter, Popcorn Time en andere bedrijven

Vandaag zijn er al de nodige grappen van Google online geplaatst, een overzicht van deze grappen bekijk je op deze pagina. Maar naast de grappen van Google zijn er uiteraard nog meer 1 april grappen online gezet door technologiebedrijven waaronder door Microsoft, Twitter en ook van Popcorn Time. Een klein overzicht van deze grappen zie je hieronder.

MS-DOS Mobile

Microsoft heeft vandaag MS-Dos Mobile gelanceerd speciaal voor Lumia smartphones. Het is een prachtig en vooral bijzonder simpel mobiel besturingssysteem geworden. Het downloaden van de nieuwe speciale app en het bekijken van screenshots kan hier.

Timebook

Timehop presenteert vandaag Timebook, een nieuw sociaal netwerk om met vrienden in contact te blijven. Hierbij wordt direct genoteerd dat het sociale netwerk helemaal niet is afgekeken van Facebook. Met deze 1 april grap geeft Timehop een subtiele sneer richting Facebook vanwege de recent gelanceerde On This Day feature die erg lijkt op hetgeen wat Timehop doet, terugkijken in het verleden. Het is zelfs zo dat in de app van Timehop middels een Bit.ly link wordt gelinkt naar de aankondiging van On This Day van Facebook.

timehop_april

Twelfie Stick van Twitter

Twitter kondigt vandaag aan met hardware te gaan beginnen en wel met de Twelfie Stick, een zeer geavanceerd apparaat. De Stick maakt het voor gebruikers makkelijker om een selfie te maken en deze direct te plaatsen op Twitter. Op de lange stok zit een knop die ingedrukt kan worden om een selfie of eventueel een video te maken, zodra het bericht op Twitter is geplaatst zal er ook een geluid worden afgespeeld. De Twelfie Stick kost $39,99.

twitter_twelfie

PlayStation Flow

PlayStation heeft vandaag PlayStation Flow gepresenteerd.

Groupon

Groupon presenteert een nieuwe dienst in de vorm van Grøüber, je laten vervoeren door een kat. Deze kat kan je brengen naar de gewenste locatie en zal je ook weer thuisbrengen.

Popcorn Time

Het welbekende Popcorn Time zal vanaf vandaag samen gaat met Netflix. Netflix heeft de illegale dienst namelijk overgenomen voor een bedrag van 11.5 miljoen dollar. Het team is erg blij met de overname want vanaf nu zal het ontwikkelen van updates en bugfixes nog sneller gaan verlopen. Het goede nieuws hierbij is dat er voor bestaande gebruikers verder niets zal gaan veranderen door de overname. Aanvullende details volgen morgen.

popflix_logo

Tele2

Na VoLTE (Voice over LTE) en ViLTE (Video over LTE) heeft Tele2 vandaag de lancering aangekondigd van SoLTE (Scent over LTE): geur via een LTE-verbinding.

MotoSelfieStick

Niet alleen Twitter komt met een Stick vandaag om selfis te maken maar ook Motorola komt met een dergelijk apparaat. Meer over de MotoSelfieStick in de video hieronder.

Selfie Schoen

Selfies maken is populair maar Miz Mooz is van mening dat het maken van een selfie met bijvoorbeeld een stick vrij onhandig is. Daarom presenteert Miz Mooz de selfie schoen!

Bing Cute Cloud/h2>
Bing introduceert Cute Cloud. Op de homepage is een video te zien van een aantal jonge katjes in een mand met ernaast een icoon die linkt naar een website met meer informatie.

bing_cute_cloud

ShutUppy

Een speciale halsband voor honden.

Vodafone SmartConvert

SmartConvert is een nieuw product van Vodafone en kan gebruikt worden om makkelijk geld te storen op je bankrekening. Wat je doet is een bankbiljet scannen met je telefoon en vervolgens zal het betreffende bedrag direct op je bankrekening worden bijgeschreven.

Amazon

Amazon heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. Het gaat om de layout die in 1999 werd gebruikt door het bedrijf. Een screenshot van de nieuwe layout zie je hieronder.

amazon_homepage

Lees meer over: , , , ,