iOS - Overstappen van Android


Tegelijk met de introductie van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in september 2014 plaatste Apple een nieuwe handleiding online waarin precies wordt uitgelegd hoe bestaande gebruikers van Android eenvoudig over kunnen stappen op iOS. Het is vrij een uitgebreide handleiding geworden die begint met uitleg over hoe bestaande e-mailaccounts makkelijk kunnen worden toegevoegd en hoe er ingelogd kan worden bij diverse social media.

Daarna wordt er verder gegaan met het overzetten van foto's en video's waarbij er links worden gegeven naar apps die kunnen assisteren bij het overzetten van gegevens, een voorbeeld van een dergelijke app is Copy My Data. Uiteraard volgt er ook uitleg over muziek, over het verplaatsen van boeken en het verplaatsen van documenten.

Gebruik je nu dus Android en wil je de overstap gaan maken naar iOS en heb je hier nog geen ervaring mee dan kan deze handleiding zeker van pas komen. De volledige handleiding van Apple die ook in het Nederlands beschikbaar is kan bekeken worden op: http://support.apple.com/kb/HT6407?viewlocale=nl_NL.