Infoportal - WebSonic.nl


WebSonic.info

Benieuwd naar wat meer achtergrondinformatie over WebSonic.nl? En wat deze website allemaal biedt? Op deze pagina vind je een toelichting op de inhoud van de website.

WebSonic.nu

Zodra je op de homepage komt zie je direct de laatste headlines van de Weblog. Hier vind je met name nieuws rondom Google en Microsoft. Zo nu en dan verschijnen er ook berichten over diensten als Twitter of producten als Joomla en WordPress. Daarnaast vind je hier enkele tips die over het algemeen voor programma's of diensten zijn die niet in de standaard categorieŽn passen.

Webtools

Het gedeelte Webtools bestaat uit diverse onderdelen op het gebied van website bouw en aanverwante zaken. Hier vind je webtools zoals een favicon generator voor het maken van een icoon voor je website, een resolutie tester, een pagerank checker (hoe hoog is je Google pagerank) etc. Hieronder valt ook de categorie gratis webtools met overzichten van gratis webtools die extern worden aangeboden. Deze gratis tools dienen als aanvulling op je website zoals gratis, tellers, clipart, php scripts, lettertypes, javascripts, etc.

PC tips en trucs

Het gedeelte PC tips gaat over computer gebruik. Denk aan tips voor Windows 7, Windows Vista en Windows XP, tips voor diverse Internet Explorer versies, onderdelen van Microsoft Office, Google services, etc. De categorie Hoaxes geeft een overzicht van nep e-mailberichten, de Google Doodles categorie bevat een overzicht van aangepaste logo's die Google sinds 1999 heeft gebruikt.

Tutorials

Tutorials zijn lessen voor het bouwen van je website en voor het gebruik van grafische programma's die je vaak nodig hebt bij het bouwen van een website, zoals Adobe Photoshop maar ook Adobe Illustrator en InDesign. Naast de grafische programma's ook HTML, .htaccess en CSS tutorials en artikelen over bijvoorbeeld de Google richtlijnen, zoekmachine optimalisatie, Google Analytics, enz.

Een sitemap van WebSonic.nl vind je hier: Sitemap.

Korte URL's

WebSonic.nl heeft overigens een eigen korte URL, wbsc.nl. Deze zul je tegenkomen op de website maar met name op sociale netwerken als Twitter.

Contact

Voor opmerkingen, tips, (nieuws) suggesties, informatie voor en over WebSonic.nl kun je via de e-mail contact opnemen. Meer hierover op deze pagina.

 
Volg WebSonic
RSS