Hoax - Zeer zwaar virus op komst


Een ander vrij uitgebreide hoax met als onderwerp "Zeer zwaar virus op komst". Dit bericht gaat rond gaat sinds begin 2003. Verscheidende varianten bestaan er over virussen.

Deze is serieus!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je mag het volgende zeer ernstig nemen! Je harde schijf zal crashen en iemand anders op het Internet neemt jouw naam en password over. Het is nog maar pas in circulatie, vanaf dinsdag. Het is een nieuw en heel gemeen virus waarvan weinig mensen op de hoogte zijn.

Een nieuw virus werd pas ontdekt, en volgens Microsoft-normen is dit virus het meest(?) vernielende ooit!!!!!!!!! Dit virus werd gisteren namiddag ontdekt door McAfee en er werd nog geen bescherming ontwikkeld. Het virus vernietigt gewoon Sector Zero van de harde schijf, waar alle vitale informatie van de computer gestockeerd is.

Het virus werkt als volgt:
Het verzendt zich automatisch naar alle adressen van uw 'address boek' onder de naam "A Virtual Card for You". Zodra de zogezegde virtuele kaart geopend wordt, blokkeert de computer, en moet de gebruiker heropstarten.

Op het ogenblik dat de toetsen 'ctrl+alt+del' of de reset toets gebruikt worden, vernietigt het virus Sector Zero, wat een definitieve vernietiging van de harde schijf betekent.
Volgens CNN heeft het virus gisteren in een paar uur tijd paniek gezaaid in New York.

Open dus geen e-mail met als onderwerp
'A virtual Card for You'. Zodra u zo 'n mail ontvangt, moet u deze ONMIDDELIJK DELETEN.

Bovendien heeft Intel het bestaan van een andere zeer vernielende virus aangekondigd.

Indien u een e-mail ontvangt met als onderwerp 'An Internet Flower for You', moet u deze ONMIDDELIJK DELETEN, zonder te open.

Het virus vernielt alle 'dynamic link libraries' files (.DLL). Uw pc zal ONMOGELIJK kunnen heropstarten!