Hoax - Red Bull glucuronolactone


Een bericht omtrent Red Bull. Het drankje zou ongezond zijn en een zeer gevaarlijke chemisch produkt bevatten genaamd glucuronolactone. Glucuronolacton is een ingrediŽnt van veel energiedrankjes waaronder dus Red Bull. Glucuronolacton wordt toegevoegd omdat het vermoeidheid tegen zou gaan, en een prettig gevoel zou geven.

Het ware verhaal achter REDBULL en de namaak ervan. ZEER SCHOKKEND!!!

Aan zij die zelf of mensen kennen die graag Red Bull drinken, dan moeten ze dit zeker lezen. En onderzoek zelf ook hoe het zit. Het geldt niet alleen voor de rode stier, maar ook voor de namaaksmaken ervan.

Het geeft je vleugels .... om te sterven ...

De drank wordt verkocht in alle supermarkten in ons land. Het verkoopt, is in de mode, ieder van ons kan het consumeren en we proberen het alleen al uit nieuwsgierigheid... en dat kan fataal zijn!

RED BULL is opgericht ter stimulering van de hersenen bij mensen onder grote lichamelijke inspanning, en niet voor gebruik als een verfrissend of onschuldig drankje. RED BULL wordt wereldwijd op de markt gebracht met de slogan: "Verhoging van fysieke uithoudingsvermogen, snelheid en het vermogen zich te concentreren en van de reactiesnelheid, geeft meer energie en verbetert het humeur".

(Dit alles is te vinden in een blikje van: RED BULL, energizing drank van de millennium; volgens haar eigenaren)

RED BULL heeft bijna 100 landen bereikt over de hele wereld. De Red Bull-merk is de sleutel tot jonge consumenten en atleten, twee aantrekkelijke segmenten die zijn gefascineerd door de stimulans van de drank.

"GESCHIEDENIS":
"De drank is gemaakt door Dietrich Mateschitz, een ondernemer van Oostenrijkse afkomst, die het ontdekte op een zakenreis naar Hong Kong, terwijl die werkzaam was voor een fabrikant van tandenborstels. De vloeistof, gebaseerd op een formule die cafeÔne en taurine bevat. De vloeistof die een furore veroorzaakte in het land. Hij dacht toen aan het succes dat deze drank zou hebben in Europa, toen er nog geen sprake was van dit product. Hij dacht ook de gelegenheid te hebben om een ondernemer te worden".

MAAR DE WAARHEID VAN DIT DRANK IS HEEL IETS ANDERS!
In Frankrijk en Denemarken hebben ze het pas al verboden, omdat de realiteit van deze drank is dat het een cocktail van de dood is, omdat de componenten worden gemengd met vitamine glucuronolactone. Glucuronolactone is een zeer gevaarlijke chemisch produkt, die fungeert als een hallucinogene drug. Het is ontwikkeld door het Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten in de jaren 60, om het moreel van de troepen in Vietnam te stimuleren en om de stress van de oorlog tegen te gaan. Maar de effecten ervan waren zo verwoestend op het lichaam, dat men ermee moest stoppen vanwege de hoge percentage van gevallen van migraine, hersentumoren en ziekten aan de lever die soldaten hadden die er gebruik van maakten.

En ondanks dit, is op het blikje van Red Bull te lezen wat haar componenten zijn: GLUCURONALACTONE, medisch geclassificeerd als een stimulant.

Maar ze zeggen niet wat de gevolgen zijn op het blikje Red Bull van zijn consumptie.

Ze zouden een reeks van waarschuwingen moeten plaatsen:

  1. Het is gevaarlijk, als u geen lichaamsbeweging doet, omdat de functie van de energizing de hartslag versnelt, kan je een VOLLEDIGE hartaanval krijgen.
  2. U loopt het risico op het lijden van een hersenbloeding als gevolg van de Red Bull. Het bevat componenten die het bloed verdunnen die naar het hart wordt gepompt, het kost minder moeite, en dus is er minder fysieke uitputting.
  3. Het is verboden de Red Bull te mengen met alcohol, omdat het drinken van het mengsel verandert in een dodelijke bom die rechtstreeks aanvallen doet op de lever, waardoor het getroffen gebied niet meer te herstellen is.
  4. Een van de belangrijkste onderdelen van de Red Bull is vitamine B12, wordt gebruikt in de geneeskunde voor de herstel van de patiŽnten die in een coma ethyl geraakt zijn (coma, veroorzaakt door alcoholgebruik). Dat is waarom we verkeren in een staat van te hoge bloeddruk en een toestand van exciteerbaarheid, alsof we dronken zijn zonder alcoholhoudende dranken te hebben genomen.
  5. 5. Regelmatige consumptie van RED BULL is de aanleiding van de opkomst van een aantal zenuwen neurale ziekten die onomkeerbaar zijn (geen herstel mogelijk).

CONCLUSIE:

Het is een drankje dat verboden moet worden in de hele wereld!!!

Puerto Rico, Dominicaanse Republiek, Venezuela en andere Caribische landen zijn de alarmeringsdiensten van andere landen aan het spreken, over wat het mengsel van deze drank met alcohol doet. Het creŽert een tijdbom voor het menselijk lichaam, met name onder jongeren en volwassenen door hun onwetendheid.

Het is een kwestie van de volksgezondheid!!!

PLEASE stuur deze e-mail aan al uw contacten, zonen en dochters en maak kopieŽn!

Toon het aan iedereen die je kent.

De drank wordt verkocht in supermarkten en winkels in het land en een van onze vrienden of onze kinderen kunnen het gebruiken om het te testen, aangetrokken door de publiciteit... Het kan fataal zijn...

Ever wondered what's in a can of Redbull Energy drink? The small print lists a host of ingredients and among them is Glucuronolactone, an artificially manufactured stimulant developed in the early 60's by the American Government.

Glucuronolactone was first used in the Vietnam conflict to boost morale amongst GI's who were suffering from stress and fatigue, but was banned after a few years following several deaths and hundreds of cases involving anything from severe migraines to brain tumours in personnel prescribed the stimulant.

That was in 1973 and Glucuronolactone is still banned for commercial consumption in America this day. The bad news is that the substance never found it's way to Europe in the early days and was therefore never banned by the EU community. An article in this months edition of the British Medical Journal has highlighted a growing number of cases reported by Doctors and Surgeons involving the very same side effects from the 70's.

All of the patients examined were regular drinkers of RedBull and it is believed that the safety of Glucuronolactone is currently under review in at least three major European countries.

Please pass this on to any RedBull drinkers you know, and next time you get a headache after drinking the stuff, you'll know why!