Hoax - Oud vrouwtje, doos, supermarkt


Bericht over een oud vrouwtje die naar de supermarkt gaat en geen hondenvoer mocht kopen.

Deze moet je doen! Echt leuk

Een oud vrouwtje loopt een kruidenier binnen. Ze wil het beste hondenvoer voor haar kleine puppy kopen. Daarmee loopt ze naar de caissière om af te rekenen. Deze verteld haar echter dat het de regels van de supermarkt zijn dat het niet aan oude vrouwtjes verkocht mag worden, tenzij ze kunnen aantonen dat ze het bewuste hondje hebben, want een hoop oude vrouwtjes blijken dat geweldige hondenvoer graag zelf op te eten.

Het oude vrouwtje gaat terug naar huis, haalt haar puppy op, retourneert naar de winkel en koopt het hondenvoer. De volgende dag kwam ze terug om voor haar kat het beste kattenvoer te kopen dat die winkel had. Bij de kassa werd haar weer hetzelfde verteld. Dus zij weer terug naar huis om de kat op te halen en bij de winkel alsnog het voer te kunnen kopen. De dag daarop ging het oude vrouwtje opnieuw naar de winkel met een grote doos. Ze ging meteen door naar de caissière en zei haar; "Stop je hand hierin!" "Nee!"; schudde de caissière, "Er zal wel iets inzitten dat me zal bijten." "Ik beloof je dat er niets in zit dat je bijten zal." beloofde het oude vrouwtje. De caissière stak haar hand in de doos en schreeuwde.

Om erachter te komen wat er in de doos zat, moet je dit bericht naar minstens acht anderen opsturen. Als de computer het heeft verstuurd druk je op Alt - 8 en de doos zal op je scherm openen.