Hoax - Blauwe enveloppe van de Belastingdienst


Hoax is een Engels woord voor nep, bedrog, oplichterij en dus een nep e-mailbericht. Een nepbericht over jaarlijkse blauwe enveloppe van de Belastingdienst.

BELANGRIJKE VIRUS WAARSCHUWING!!!!

Gelieve door te sturen naar al uw vrienden en bekenden !!!!!!

Viruswaarschuwing!!!!!

Als jullie een blauwe enveloppe krijgen van de Belastingdienst

OPEN DEZE DAN NIET!

Deze mensen versturen elk jaar rond deze tijd dezelfde ongewenste post. In hun brief zeggen ze dat je hen geld schuldig bent dat zij zullen gebruiken om noodzakelijke belangrijke uitgaven te dekken van de Nederlandse regering.

DIT IS NIET WAAR !!!!!

Het geld dat deze dienst inzamelt wordt vaak gebruikt voor nutteloze, domme en onzinnige projecten. Deze instantie heeft banden met een andere duistere organisatie, genaamd "Ministerie van Sociale Zaken", die beweren geld van je loon af te houden om dat opzij te zetten voor je AOW. In werkelijkheid gebruikt het ministerie het geld om mee te betalen aan bovengenoemde zinloze projecten.

Deze instanties hebben eerlijke, hardwerkende landgenoten al voor miljarden Euro´s ontfutseld! Zorg dat ze jullie niet beet nemen!

Kopieer dit bericht en stuur het verder naar iedereen die jullie kennen en druk hen op het hart:

DIT IS ZEER ERNSTIG!

Norton Utilities en McAfee hebben nog steeds geen programma kunnen ontwikkelen om deze jaarlijks terugkerende criminaliteit een halt toe te roepen