Gratis webtools - Javascripts


Een overzicht van websites die grote verzamelingen gratis Javascripts aanbieden. De Javascripts zijn snel en eenvoudig te plaatsen binnen een website en varieren van Menu's tot het creeeren van effecten op afbeeldingen maar ook alerts en beveiliging scripts.

Javascript Kit

Javascript Kit

www.javascriptkit.com

Javascript Kit heeft een aanbod gratis Javascripts op de website staan, varierend van scripts tot applets en DHTML scripts. In totaal heeft de website meer dan 20 categorieŽn.

Dynamic Drive

Dynamic Drive

www.dynamicdrive.com

De website Dynamic Drive biedt een groot aantal gratis Javascripts aan in diverse categorieŽn. CategorieŽn zijn onder meer Datum en tijd, Menu's en navigatie, Ajax etc.

JavaScript Source

JavaScript Source

javascript.internet.com

Eveneens een groot aantal scripts vindt je bij The JavaScript Source. CategorieŽn zijn onder anadere Ajax, Buttons, Games, Effecten, Navigatie en Tekst effecten.

Hotscripts

Hotscripts

www.hotscripts.com

Hotscripts staat ook onder de PHP script vermeld. De website biedt veel scripts aan waaronder dus PHP maar beschikt ook over een Javascript gedeelte.

A1 Javascripts

A1 Javascripts

www.a1javascripts.com

Een andere grote Javascript website is A1 Javascripts. Hier vindt je script in categorieŽn als Muizen, Navigatie, Forms, Achtergronden, E-mail, Print scripts, Cookies en Tickers.

JavaFile

JavaFile

www.javafile.com

JavaFile biedt uiteraard net als de andere websites op deze pagina een hoop javascripts aan maar daarnaast ook een hoop Java applets met diverse effecten om op je website te kunnen gebruiken. Ook hier weer categorieŽn als Muis, effecten en meer.