Gratis webtools - Clipart / Iconen en animaties


Hieronder een overzicht van websites waar je gratis clipart, iconen en gif animaties kunt downloaden en gebruiken voor je site of voor iets anders. Als eerste bovenaan de pagina websites waar je iconen kunt downloaden, daaronder de clipart websites.

Iconen

Iconspedia

Iconspedia

www.iconspedia.com

Iconspedia biedt een groot aantal iconen aan in diverse categorieen waaronder een website categorie. De iconen kunnen gedownload worden als .ico bestanden of als PNG bestanden. De PNG bestanden zijn over het algemeen in diverse formaten.

famfamfam.com

FamFamFam

www.famfamfam.com

Naast de netgenoemde hierboven bied ook FamFamFam een reeks iconen aan die met name gericht zijn op de websites. Op de website is ook een collectie landenvlaggen.

Icon Archive

Icon Archive

www.iconarchive.com

Icon Archive is een verzamelingssite waar je veel iconen vindt van veel websites. Op de website zelf staat vermeld dat er meer dan 22.200 iconen te vinden zijn. De iconen zijn onderverdeeld in een reeks categorieen waaronder, Animal, Computer, Music en meer.

Clipart en Gif animaties

jimworld

Duveltjes

www.duveltjes.nl

Op deze Nederlandse website vind je heel veel clipart en gif animaties in verschillende soorten en maten. Daarnaast vind je hier ook kleurplaten en teksten van kinderliedjes.

Animaatjes.com

Animaatjes

www.animaatjes.com

Animaatjes.com biedt een groot aantal gif animaties aan in diverse formaten en categorieen. Categorieen zijn onder andere Kinderen, E-Cards, Katten, Muizen, Beren, Apen, Voetbal, Teksten, Sinterklaas, Disney, Pixelanimaties etc.

Clip Art Warehouse
Animationlibrary.com

Animationlibrary

www.animationlibrary.com

Grote engelse websites met veel transparante gif animaties.

Bestanimations.com

Bestanimations

www.bestanimations.com

Via Bestanimations.com zijn ook veel animaties te downloaden in allerlei categorieen.

AAA-Backgrounds

AAA-Backgrounds

www.aaa-backgrounds.com

AAA-Backgrounds biedt een reeks achtergronden aan die je kunt gebruiken voor je website. Naast de achtergronden ook een hoop banners en buttons op de website.

Gif.cc

Gifs.cc

www.gifs.cc

Gif.cc is een andere website met veel gif animaties waaronder veel animaties van feestdagen waaronder Kerst, Halloween, Moederdag, Pasen en Valantijnsdag. Clipart is er in de vorm van Bullets, Dieren en meer.

Allclipartsite.com

Allclipartsite

www.allclipartsite.com

Allclipartsite, veel verschillende categorieen met clipart, buttons, bullets, bars, fantasie en eten behoren tot deze categorieen.