Google Easter Eggs - Hodor


Game of Thrones is wereldwijd erg populair waaronder bij medewerkers van Google zo blijkt. Het bedrijf heeft een kleine Easter Egg verstopt in de zoekmachine gerelateerd aan Game of Thrones, helaas werkt de Easter Egg alleen in de Amerikaanse versie van de zoekmachine en niet in de Nederlandse versie. Het gaat om het bekende karakter Hodor.

Hodor is een sterke stalknecht die wordt gespeeld door de Ierse acteur Kristian Nairn. Eigenlijk is zijn echte naam in de serie Walder maar omdat hij alleen maar het woord Hodor kan uitspreken wordt hij Hodor genoemd. Zodra je de zoekopdracht 'Hodor' uitvoert dan zal er boven de resultaten een informatiekaart worden getoond zoals hieronder is te zien.

Je kunt overigens onderin de informatiekaart klikken op een link 'Hodor?' wat suggereert dat er meer informatie in beeld komt over het karakter maar dat is niet het geval. Het klikken op de link levert meer of minder Hodor's op in de informatiekaart. Met name voor de fans van Game of Thrones die zodoende Hodor kennen een grappige Easter Egg.