Android Easter Eggs - Jelly Bean en KitKat


In versie 4.1 genaamd Jelly Bean van het mobiele besturingssysteem Android heeft Google een kleine Easter Egg verstopt. Net als in het geval van de vorige versies van Android is de Easter Egg te zien door in de instellingen snel een aantal keer op het versienummer te klikken. In het geval van Android 4.1 gaat om een afbeelding van Jelly Beans, door vervolgens hier lang op te drukken komen er vliegende Jelly Beans in beeld.

Deze Easter Egg werkt ook in Android Ice Cream Sandwich. Door hier dezelfde stappen uit te voeren zie je de onderstaande Easter Egg, door hier lang te drukken komt het poppetje naar je toe en vliegt uiteindelijk over je scherm. Twee screenshots bekijk je hieronder.

KitKat

Ondertussen kun je in Android 4, ook Android KitKat genoemd de onderstaande Easter Egg ontdekken door de onderstaande instructies uit te voeren. "Here's a tasty treat for you all. The cake is most definitely not a lie in this case" aldus de omschrijving van Google.

Lollipop

In Android versie 5 genaamd Lollipop zit een spel verborgen in de instellingen, te zien hieronder in de video van The Verge. Het gaat om een spel dat lijkt op het ooit zo populaire Flappy Bird.