Outlook Express - Werkbalk aanpassen, Kleine pictogrammen en tekstlabels


Einde ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 is de ondersteuning voor Windows XP vanuit Microsoft definitief tot een einde gekomen. Indien je het oude besturingssysteem nog steeds gebruikt dan is het dringende advies om over te stappen naar een nieuwere versie van Windows.

De werkbalk binnen Outlook Express bovenin kent een aantal standaard knoppen. De weergave hiervan is aan te passen naar wens door de pictogrammen bijvoorbeeld in kleine vorm te tonen in plaats van de reguliere grootte. Klik met de rechtermuisknop bovenin ergens op de werkbalk en kies voor de optie "Aanpassen".

Er opent dan een nieuw venster. Linksonderaan heb je dan de optie om de pictogrammen te wijzigen naar kleine pictogrammen. Erboven staan de Tekstopties. Hier heb je eventueel de keuze om alleen de pictogrammen te tonen zonder tekst eronder.

Zodra je het instellen hebt afgerond klik op sluiten en de werkbalk wordt direct geupdate met de nieuwe instellingen. In het bovenste gedeelte kun je overigens ook knoppen verwijderen of eventueel toevoegen. Door op de knop Beginwaarden te klikken binnen het venster worden alle knoppen teruggezet.

Werkbalk aanpassen, Kleine pictogrammen

Werkbalk aanpassen, Kleine pictogrammen