Outlook Express - Standaard briefpapier gebruiken


Einde ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 is de ondersteuning voor Windows XP vanuit Microsoft definitief tot een einde gekomen. Indien je het oude besturingssysteem nog steeds gebruikt dan is het dringende advies om over te stappen naar een nieuwere versie van Windows.

Net als de mogelijkheid om een standaard lettertype in te stellen is er de mogelijkheid om standaard briefpapier als opmaak voor nieuwe berichten te gebruiken. Hierbij moet wel even genoteerd worden dat als er een standaardlettertype is ingesteld deze wordt overschreven door het lettertype dat wordt gebruik in het briefpapier.

Om standaard briefpapier in te stellen ga in Outlook Express bovenin in het menu naar Extra en kies hier Opties. In het venster dat opent klik op het tabblad Opstellen. Op het tabblad staat ongeveer in het midden het kopje "Briefpapier". Plaats een vinkje voor E-mail en druk op de knop erachter "Selecteren".

Standaard briefpapier gebruiken

Hier heb je dan de keus uit een 14 standaard briefpapier soorten. Door op een briefpapier te klikken verschijnt er aan de rechterkant een voorbeeld.

Standaard briefpapier gebruiken

Door op OK te klikken wordt het briefpapier ingeschakeld, je komt dan weer terug in de opties. Klik dan weer op OK en het briefpapier is ingesteld.

Standaard briefpapier gebruiken