Outlook Express - Achtergrondgeluid meesturen


Einde ondersteuning Windows XP

Op 8 april 2014 is de ondersteuning voor Windows XP vanuit Microsoft definitief tot een einde gekomen. Indien je het oude besturingssysteem nog steeds gebruikt dan is het dringende advies om over te stappen naar een nieuwere versie van Windows.

Soms ontvang je weleens e-mails die bij het openen ervan automatisch een geluid afspelen. Om zelf zo'n geluid mee te sturen in een e-mailbericht volg de volgende stappen. Open een nieuw bericht en ga naar "Opmaak" bovenin in de werkbalk. Ga in het menu naar Achtergrond en je ziet 3 opties te weten, Afbeelding, Kleur en Geluid.

Achtergrond geluid meesturen

Kies hier dus voor Geluid en een klein venster opent. Klik op de knop Bladeren en zoek hiermee het gewenste geluid op, op je harde schijf. Eronder staan vervolgens opties voor het herhalen van het geluid. Standaard staat dit ingesteld opdat het geluid 1 keer afspeelt, je kunt erachter de 1 wijzigen in een aantal dat je wilt dat het geluid zich herhaalt, door een vinkje eronder te plaatsen voor "Doorlopend" blijft het geluid zich doorlopend herhalen bij het openen van het bericht.

Achtergrond geluid meesturen