Outlook 2007 - Melding bureaublad "nieuw bericht" verplaatsen


Als je Outlook hebt openstaan en er komt een nieuw bericht binnen verschijnt er rechtsonder boven het systeemvak een melding voor een aantal seconden met het bericht dat er een nieuw bericht is.

Melding nieuw bericht verplaatsen

Zoals gezegd verschijnt deze altijd rechtsonder boven het systeemvak. Deze melding kun je echter ook verplaatsen naar een gewenste plek op het bureaublad om dan daar getoond te worden. Ga hiervoor bovenin in het menu naar Extra en kies Opties. Klik in het venster dan rechts op de knop "E-Mail opties". In het venster wat volgt klik je dan op "Geavanceerde e-mailopties".

Melding nieuw bericht verplaatsen

In het venster wat dan opent klik je op de knop "Instellingen van waarschuwingen op het bureaublad...".

Melding nieuw bericht verplaatsen

Als je dan de hele weg hebt afgelegd ben je op de plek waar je moet zijn. Rechtsonderin het venster staat dan een knop "Voorbeeld". Door hierop te klikken komt er rechtsonder boven het systeemvak een voorbeeld waarschuwing. Als je nu met de linkermuisknop hierop klikt en de knop vasthoudt kun je de melding verslepen over het bureaublad naar een gewenste plek. Als je dan in het venster op OK klikt zullen voortaan de meldingen verschijnen op de nieuwe plek op het bureaublad.

Melding nieuw bericht verplaatsen