Outlook 2007 - Mappen / knoppen toevoegen aan navigatiedeelvenster


Binnen Outlook 2007 staat aan de linkerkant het navigatiedeelvenster wat standaard is uitgeklapt met een overzicht van de mappen binnen Outlook zoals PostvakIN, Verzonden en verwijderde items. Bovenaan deze balk staat de kop "E-Mail" met aan de rechterkant van het vak een pijl. Door op de pijl te klikken wordt de linkerbalk geminimaliseerd.

Mappen / knoppen toevoegen aan navigatiedeelvenster

Hierdoor is er extra ruimte beschikbaar voor de berichten en eventueel voor de extra Takenbalk aan de rechterkant. Standaard zit in het geminimaliseerde navigatiedeelvenster een aantal standaard knoppen naar PostvakIN, Verzonden Items, Agenda etc. Het is ook mogelijk om de volgorde van deze knoppen aan te passen en eigen knoppen naar eigen mappen hieraan toe te voegen.

Om nieuwe knoppen toe te voegen ga bovenin naar Bestand en klik op Nieuw. Klik hier dan op "Snelkoppeling in navigatiedeelvenster" en een klein scherm opent. Klik in dit venster de gewenste map aan, druk op OK en de knop is toegevoegd in de balk.

Mappen / knoppen toevoegen aan navigatiedeelvenster

Onderaan de balk zijn een viertal knoppen standaard, dit zijn E-mail, Agenda, Contactpersonen en Taken. Door hierop met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor "Opties van het navigatiedeelvenster" komt er een klein venster tevoorschijn. Hierin kun je dan deze knoppen uitschakelen of knoppen hieraan toevoegen.

Mappen / knoppen toevoegen aan navigatiedeelvenster