Outlook 2007 - E-Mail of contactpersoon als bijlage


Bijlages toevoegen in de vorm van bestanden kan maar een andere optie is om een e-mail of de gegevens van een contactpersoon als bijlage bij te voegen of als tekst in te voegen bij het opstellen van een nieuw bericht of bij het beantwoorden van een bericht.

Stel een nieuw bericht op of beantwoord een bericht door bovenin op "Nieuw" of "Beantwoorden" te klikken. In het nieuwe venster klik op de "Item" knop.

E-Mail of contactpersoon als bijlage

Een nieuw venster opent die standaard onderaan de e-mails weergeeft van het Postvak IN selecteer hier een e-mail die je bij wilt voegen als bijlage. Als je de gegevens van een contactpersoon wilt bijvoegen dan gebeurt dit als een soort visitekaartje. Klik bovenin bij Postvak IN op "Contactpersonen" en vervolgens onderaan kies je de contactpersoon die je wilt bijvoegen. Dan de mogelijkheid aan de rechterkant van Bijlage of Alleen tekst. Door op Alleen tekst te klikken wordt de tekst van de e-mail of gegevens van de contactpersoon als tekst ingevoegd in de mail. Druk daarna op OK en het is bijgevoegd.

E-Mail of contactpersoon als bijlage