Outlook 2007 - Agenda afdrukken


Binnen Outlook is het uiteraard mogelijk om de Agenda af te drukken, echter hier zijn nog een aantal aanvullende opties voor in te stellen. Door naar de agenda te gaan en dan bovenin voor Bestand te kiezen en dan op afdrukvoorbeeld te klikken volgt een voorbeeld van de Agenda zoals die eruit zal zien op papier.

Ga dan bovenin naar de knop "Paginainstelling" en een venster met instellingen opent. Hier dan de optie om eerst de indeling te kiezen. De keus is in dit geval 1 pagina per maand of 2 pagina's per maand.

Eronder de mogelijkheid om eventueel taken toe te voegen aan de print. Hier kan gekozen worden voor de takenbalk of het takenlijstje algemeen. Eventueel kun je ook werkdagen filteren door een vinkje te zetten voor "Alleen werkdagen afdrukken".

Agenda afdrukken

Dan de onder het tabblad "Koptekst/voettekst" de optie om een aantal onderdelen toe te voegen aan de pagina. De kop/voettekst zijn beide opgedeeld in drie blokken zoals die boven en onderaan de pagina komen te staan. Klik in een vak om eventueel tekst toe te voegen, via de knoppen onder het blok waar standaard "Paginanummer" ingevuld staat kun je de tijd of datum toe te voegen.

Agenda afdrukken

Druk dan opnieuw op afdrukvoorbeeld en het voorbeeld zal geupdate worden met de nieuwe instellingen.