Internet Explorer 7 - Favorieten exporteren / importeren


Alle websites die je in de Favorieten hebt staan zijn te exporteren en later weer te importeren, dit is handig om zo een back-up te maken van je favoriete websites in 1 bestand. Om de favorieten te exporteren of te importeren ga je linksboven naar het favorieten icoontje met het plusje erin en klik je op de optie Importeren en exporteren. Overigens zijn via de onderstaande stappen ook de opgeslagen RSS Feeds te exporteren.

Favorieten exporteren / importeren

Dan volgt de Wizard met de introductietekst. Klik in dit scherm op volgende. In het scherm wat volgt komt de vraag met wat je wilt importeren of exporteren. In dit geval het exporteren van de favorieten, importeren gaat dus ook via deze weg. Klik dan op volgende.

Favorieten exporteren / importeren

Dan wordt gevraagd welke Favorieten je wilt exporteren. In dit scherm volgt een overzicht van de mappen die je hebt binnen de Favorieten, echter de links die je rechtstreeks hebt opgeslagen onder je favorieten en dus niet in een aparte map zie je niet hiertussen staan. Om wel alle links te exporteren klik de bovenste map "Favorieten" aan klik op volgende.

Favorieten exporteren / importeren

In dit scherm wat volgt wordt gevraagd waar je deze op wilt slaan en klik weer op volgende.

Favorieten exporteren / importeren

De favorieten worden dan geexporteerd naar het bestand en opgeslagen. Als laatst verschijnt de melding dat dit is voltooid.

Favorieten exporteren / importeren