Internet Explorer 9 - Verwijderen


Als je de definitieve versie van Internet Explorer 9 hebt uitgeprobeerd en om welke reden dan ook weer versie 8 nodig hebt dan kan de deze versie eenvoudig verwijderd worden.

Dit gaat op de volgende manier in Windows 7. Ga hiervoor naar Start en klik op Configuratiescherm. Klik daarna onder de kop 'Programma's' op de link 'Een programma verwijderen'. Je ziet dan het overzicht van alle ge´nstalleerde software op je computer echter staat hier de browser niet tussen omdat de browser als update wordt ge´nstalleerd. Klik aan de linkerkant van het venster op de link 'Ge´nstalleerde updates weergeven'.

Verwijderen

Je krijgt een lijst voorgeschoteld met alle updates die ge´nstalleerd zijn. In deze lijst zoek de vermelding 'Windows Internet Explorer 9' en klik hierop. Klik daarna bovenaan in de werkbalk op de knop verwijderen om de beta te verwijderen. Als het verwijderen voltooid is zal er gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Internet Explorer 8 is na het opnieuw opstarten van Windows weer de standaard browser.

Verwijderen