Internet Explorer 9 - Nieuwe tabblad pagina


Internet Explorer 9 heeft een uitgebreide 'Nieuwe tabblad' pagina. Hierop zie je als eerste de websites die je het meest bezoekt. Elke thumbnail heeft een site-indicatorbalk die toont hoe vaak je een website hebt bezocht. Zo staat blauw voor minder actief en groen is de kleur voor websites die je heel vaak bezoekt. Er worden 10 websites getoond op deze pagina en elke website kan verwijderd worden door hier met de muis op te gaan staan en op het kruisje rechtsboven in het vakje te klikken. Zodra je een website weg hebt gehaald komt er weer een nieuwe website bij op de pagina.

Nieuwe tabblad pagina

Door eventueel rechts onderin op de knop "Websites verbergen" te klikken worden alle websites op de pagina verborgen en zie je alleen nog maar 10 lege grijze blokjes.

De Nieuwe tabblad pagina kan ook handig zijn om gesloten tabbladen weer te openen. Standaard worden de meest recente tabbladen die je hebt gesloten opgeslagen zodat je deze weer snel kunt openen. Open in dat geval dus een nieuw tabblad en klik onderaan op de vermelding "Gesloten tabbladen opnieuw openen". Selecteer dan het tabblad.

Nieuwe tabblad pagina