Google Chrome - Thema's inschakelen


Speciaal voor de browser heeft Google zelf een groot aantal thema's gemaakt waarmee Chrome voorzien kan worden van een ander jasje, ook zijn er diverse thema's gemaakt door andere artiesten beschikbaar. Hiervoor is een apart onderdeel in Chome Web Store in het leven geroepen dat hier te vinden is. Zodra je de categorie hebt geopend klik op een thema om details te bekijken, in het scherm dat opent kun je tevens direct het thema installeren via de knop bovenin. Google Chrome herstart dan en het thema zal toegepast worden.

Thema's inschakelen

Het standaardthema weer herstellen kan via de opties. Dit doe je door rechts bovenin te klikken op de opties knop en kies daarna in het menu voor 'Instellingen'. Er opent dan een nieuw tabblad en zoek hier het kopje 'Vormgeving'. Druk hier op de knop "Terugzzetten naar standaardthema" om het ingestelde thema te verwijderen. Via de knop ernaast (Thema's ophalen) is het overzicht met alle thema's voor Google Chrome ook te bereiken.

Thema's inschakelen

Naast standaard thema's is het ook mogelijk om geheel eigen thema's te maken en tevens te delen, meer daarover in de tip: Eigen thema maken en delen.