Weather Control, 1 april 2012


Google heeft een bijzonder handige feature doorgevoerd in de zoekmachine genaamd Google Weather Control. Bevalt het huidige weer je niet? te warm of regent het teveel? of wordt er juist regen opgegeven voor de komende dagen? dan kan dit nu worden voorkomen met de nieuwe feature van Google. Want waar het eerst alleen mogelijk was om het weer te voorspellen is het nu ook mogelijk om het weer gewoon aan te passen.

Door naar Google.com te gaan en een zoekopdracht als "Weather Amsterdam" uit te voeren zie je het huidige weer plus de voorspelling voor de komende dagen in beeld. Pas dan middels de menu's het weer aan en kies eronder een temperatuur en klik daarna op de knop 'Update Weather'. Zo wijzig je een regenachtige dag naar een zonnige dag!

Voorwaarden

Na het klikken op de rode knop moet je er mee akkoord gaan dat je vanaf dat moment verantwoordelijk bent voor het weer in de betreffende plaats. Let tevens wel op dat het tot 45 minuten kan duren voordat je de wijzigingen buiten daadwerkelijk gaat merken.

Weather Control

Weather Control