Google Voice voor huisdieren, 1 april 2012


Google krijgt veel verzoeken binnen betreffende Google Voice, denk aan nieuwe features, beschikbaarheid in andere landen, etc. Maar het team van Google Voice vroeg zich af of dit wel ambitieus genoeg was en kwam tot de conclusie beter te kunnen dan dat.

Toen werd duidelijk hoe de toekomst eruit zag en dat was Honden en katten die naar elkaar SMS'sen en zodoende is daar dus: Google Voice voor huisdieren. Dit wordt mogelijk gemaakt middels Voice Communication Collars die je om de nek van je hond of kat doet. De halsbanden bevatten diverse sensors om audio direct op te nemen van de stembanden met behulp van technologie oorspronkelijk gebruikt door NASA

Middels WiFi worden deze berichten direct geupload naar Gogole Voice. Als alternatief kan de halsband ook een toetsenbord op de grond projecteren zodat een hond of kat gewoon kan typen om berichten te versturen. Met een beetje training kan een hond dus straks perfect aangeven wat hij wil. Google Voice for Pets is eerst voor een beperkt aantal gebruikers beschikbaar. Hieronder een screenshot, klik om een vergroting te bekijken.

Google Voice voor huisdieren