Teleport Search, 1 april 2011


Teleport Search Een van de eerste grappen van Google in 2011 was Teleport Search, online geplaatst in China. Nu was het vertalen met Google Translate van de Chinese tekst wat lastig maar het leek te gaan om een zoekmachine om te reizen door de tijd.

Enkele voorbeelden met behulp van Google Translate,

  • Wil graag weten beauty tips om gewicht te verliezen? Vandaag kan een zoekmachine op de planeet niet geven u nauwkeurige antwoorden. Gebruik dan de zoekfunctie van Google door! Als u persoonlijk door de helden, schoonheid, zwaard, paard van de late lente en herfst, heeft u de mogelijkheid om de schoonheid van ware tolerantie, toen ze vragen voor dunne Cheats zien!
  • Willen weten, "Red Dust Feizixiao een rit," de legende niet authentiek is? Gebruik dan de zoekfunctie van Google door! Als u persoonlijk via de "Cloud Gate, het paleis heiligen gespeeld, alle vrienden zijn plastic verf" de Tang-dynastie, de Daming Palace 's nachts heb je de gelegenheid om getuige te zijn van de legendarische!
  • Wil je zien geschreven door Cao Xueqin "van Red Mansions Dream" wat niet persoonlijke ervaring? Gebruik dan de zoekfunctie van Google door! Wanneer u gaat zitten in persoon ", het markeren van een decennium, toevoegingen en verwijderingen vijf keer" voor de grote schrijver, en zijn thee op de weg, praten over het leven, je bent waarschijnlijk het bos als eerste prototype van de aarde van het moderne leven zuster zien!
  • Het identificeren van de authenticiteit van science fiction, het bekijken van vierhonderd jaar later, is niet echt bezoekers Samsung Centauri naar de Aarde? Gebruik dan de zoekfunctie van Google door! Wanneer u persoonlijk de wetten van het heelal ervaring in de belangrijke rol van interstellaire communicatie, kunt u de aarde te veranderen en zelfs de sleutelfiguur in de geschiedenis van het universum!

Na het uitvoeren van een zoekopdracht kwam je uiteindelijk terecht op Image Search.