1 april 2015: Smartbox by Inbox


Nieuw gepresenteerd door Google op 1 april is Smartbox by Inbox. Want e-mail is door de jaren heen steeds beter geworden maar de traditionale echte post is eigenlijk nog altijd hetzelfde als vroeger gebleven. Smartbox by Inbox moet hier verandering in gaan brengen, het is een nieuwe bijzonder geavanceerde brievenbus die gekoppeld is aan een app.

Zo zal de brievenbus zichzelf altijd op temperatuur houden, je gewoontes leren kennen en standaard al mail voor je sorteren in diverse categorieŽn zoals dit al langer gedaan wordt in Gmail / Google Inbox. De brievenbus kan makkelijk meegenomen worden naar andere locaties en heeft diverse extra features waaronder een feature om mensen te bellen.

Via de app kan gekeken worden of er iets in de brievenbus ligt en tevens kan dan bekeken wordt wat er in de brievenbus ligt, dit alles zodat je niet voor niets naar buiten loopt. Ook zal de app direct een notificatie sturen zodra er post in de brievenbus wordt gedaan.

Smartbox is momenteel alleen beschikbaar op basis van uitnodigingen. Indien je de brievenbus graag uit wil proberen dan kun je een mailtje sturen naar inbox@google.com.