1 april 2015: Bedoelde je: Darude - Sandstorm by Darude


YouTube wil op 1 april heel graag dat je even naar Darude met het nummer Sandstorm gaat kijken. Het maakt niet uit welke zoekopdracht je uitvoert op de videowebsite want altijd zal YouTube vragen of je niet Darude - Sandstorm by Darude bedoelde. Het klikken op de link brengt je echter niet naar de video zelf maar er wordt een nieuwe zoekopdracht uitgevoerd waarbij de clip van Darude wel direct bovenaan staat. Een screenshot zie je hieronder.

Video's

Dat is nog niet alles wat betreft Darude. Elke video heeft namelijk een nieuwe knop in de vorm van een muziekicoontje gekregen om muziekfragmenten van Sandstorm toe te kunnen voegen. Zodoende kun je elke gewenste video op YouTube voorzien van muziek. De nieuwe knop is overigens ook te zien in de opties van video's ingevoegd op websites.

Als laatste is Darude gekoppeld aan de AutoPlay feature. Indien AutoPlay is ingeschakeld kan in de opties van de video Auto-Darude ingeschakeld worden. In dat geval zal na het bekijken van een video automatisch de video van Darude met Sandstorm worden afgespeeld. Daarna zal de feature er logischerwijs voor zorgen dat Sandstorm continue wordt afgespeeld.