Zelfs het icoon van Apple Maps in iOS 6 klopt niet

De vele fouten in de nieuwe kaartenapplicatie in iOS 6 zijn al vaak besproken en eind vorige week kwam het zelfs zover dat de CEO van Apple, Tim Cook officieel excuses aanbood aan alle gebruikers via een persbericht en suggesties gaf voor alternatieven waaronder de applicatie van Microsoft Bing en de mobiele versie van Google Maps evenals de mobiele versie van Nokia. Apple paste zelfs de pagina van de applicatie op de site aan door de regel "the most beautiful, powerful mapping service ever" te vervangen.

Alsof de applicatie nog niet genoeg kritiek heeft gekregen hebben oplettende gebruikers nu opgemerkt dat zelfs het icoon van de applicatie niet correct is en eigenlijk een tikje gevaarlijk :-). Degene die namelijk de route zou volgen zoals aangegeven is in het icoon zou op een gegeven moment een brug af moeten rijden om de snelweg op te gaan.

De geschetste situatie in het icoon is van een snelweg in Cupertino en bestaat echt alleen missen de op- en afritten. Hieronder een screenshot waarin de echte situatie te zien is.

Lees meer over: ,