YouTube voegt nieuwe pagina toe om reacties makkelijker te kunnen beheren

YouTube voegt nieuwe pagina toe om reacties makkelijker te kunnen beheren

Veel gebruikers van YouTube gebruikten altijd het Postvak IN van de videowebsite om reacties op video's te beheren echter met de recente introductie van het nieuwe op Google+ gebaseerde reactiesysteem is dit niet meer mogelijk. In plaats daarvan worden sinds de introductie notificaties getoond indien er nieuwe reacties zijn geplaatst.

Om het beheren van reacties toch iets eenvoudiger te maken voor alle gebruikers is er nu een nieuwe pagina toegevoegd aan de instellingen om geplaatste reacties te beheren.

De nieuwe pagina is te vinden op de videowebsite door aan de linkerkant in het menu te klikken op het menu item Reacties, te vinden onder het kopje Community. De pagina kan rechtstreeks geopend worden door te gaan naar www.youtube.com/comments.

Op de pagina worden gepubliceerde reacties getoond, reacties die nog moeten worden goedgekeurd en reacties die zijn gemarkeerd als spam. Elke reactie op de pagina kan positief worden gewaardeerd, worden gemarkeerd als spam en worden goedgekeurd.

Binnenkort zullen er nog een aantal nieuwe features worden toegevoegd aan de beheerpagina zoals het direct kunnen reageren en het uitklappen van alle reacties.

youtube_comments

Lees meer over: ,