YouTube test nieuw design

YouTube lijkt te experimenteren met een nieuw design, momenteel getest onder een kleine groep gebruikers. Uiteraard is er de nodige aandacht voor Google+. Zo is te zien dat er video's in beeld komen die mensen binnen je kringen hebben gedeeld op Google+.

Aan de linkerkant is een nieuwe kolom te zien met een overzicht van abonnementen en een aantal onderdelen van YouTube zelf zoals populaire en interessante video's. Deze video's worden allen getoond in een enkele kolom waardoor grotere afbeeldingen van video's kunnen worden getoond. Wat betreft de video's zelf is het nu eenvoudiger om de video op verschillende groottes te bekijken. De achtergrondkleur is nu grijs gemaakt zoals ook al te zien was in een eerdere test (Cosmic Panda) en er is zelfs een nieuwe favicon.

Als laatste links het logo van YouTube linksboven in dit geval naar youtube.com/guide, echter als je de pagina nu opent dan komt er een melding in beeld dat de pagina niet gevonden kan worden. Een aantal screenshots van het nieuwe design hieronder.

Lees meer over: ,