YouTube Capture met optie om alleen via Wi-Fi te uploaden

YouTube heeft een nieuwe versie van YouTube Capture uitgebracht voor iOS. YouTube Capture werd half december afgelopen jaar uitgebracht specifiek voor de iPhone en iPod Touch en is een applicatie om video's mee te maken en te uploaden naar de videowebsite. Sinds maart dit jaar is er ook een versie van de applicatie voor de iPad.

In de nieuwste versie van YouTube Capture voor iOS is een optie opgenomen om in te stellen dat video's alleen mogen worden geüpload naar YouTube via Wi-Fi. Zo kun je ongeacht de verbinding of locatie video's maken en deze later uploaden zodra je wel beschikt over een stabiele verbinding. Verder nieuw in versie 1.3: HD-voorbeeld van verbeteringen, weergave van de resterende uploadtijd en kortere starttijden. De problemen bij weinig opslagruimte zijn opgelost evenals problemen tijdens het uploaden van video's.

YouTube Capture voor de iPhone, iPod Touch en iPad kan hier in de App Store worden gedownload. Een versie van de applicatie voor Android is er tot op heden nog altijd niet.

youtube_capture_ios_versie_13

Lees meer over: , ,