Year in Review video’s voor gebruikers Google+

Year in Review video’s voor gebruikers Google+

Een beperkt aantal gebruikers van Google+ krijgen een persoonlijke Year in Review video zo heeft Anil Sabharwal van het Google+ team aangekondigd op het sociale netwerk.

De video's worden automatisch aangemaakt met behulp van de Auto Awesome feature, echter kunnen alleen gebruikers die het gehele jaar trouw foto's en video's hebben geüpload naar het sociale netwerk dit kleine presentje van Google verwachten.

De gelukkigen zullen hun video's ergens deze week gaan krijgen, een video zal standaard op privé worden gezet en zodra deze gereed is zal er een notificatie worden getoond.

Een voorbeeld van een Google+ Year in Review video die automatisch is aangemaakt kan via deze link worden bekeken, dit is de video op basis van foto's van Anil Sabharwal zelf.

Facebook bevat overigens een vergelijkbare feature, alle gebruikers van het sociale netwerk kunnen automatisch een overzicht aan laten maken met de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar. Deze feature werd afgelopen jaar voor het eerst online gezet.

Lees meer over: ,