WordPress voor iOS met autosave feature

wordpress_ios_autosave_tbAutomattic heeft een nieuwe versie van WordPress voor iOS uitgebracht. Versie 3.5 die hier gedownload kan worden in de App Store bevat nu de mogelijkheid om previews van opgeslagen concepten te bekijken. Met de preview optie bekijk je hoe het bericht er uit zal gaan zien na publicatie, in het geval dat er gebruikt wordt gemaakt van een responsive template is direct te zien hoe het bericht er uit gaat zien op de iPhone of iPad.

Een andere nieuwe feature is Autosave. Met de nieuwe feature worden berichten tijdens het opstellen automatisch opgeslagen, iets wat de desktopversie van WordPress.com ook doet evenals de downloadbare variant van het blogpakket. Een concept zal lokaal worden opgeslagen en indien de internetverbinding stabiel is zal het concept ook online worden opgeslagen. Naast de twee toevoegingen zijn er verbeteringen voor de WordPress.com en Jetpack notificaties en zijn er diverse bugs opgelost. Notificaties werden in de vorige versie van de applicatie toegevoegd, het gaat om reacties, statistieken, volgers en likes.

Het team is momenteel aan het bekijken wat er aangepakt moet worden voor de volgende versie van de applicatie voor iOS. Op het lijstje de editor plus het beheer van media.

wordpress_ios_autosave

Lees meer over: ,