WordPress 3.7 Beta 1, definitieve versie in oktober, WordPress 3.8 in december

WordPress 3.7 Beta 1, definitieve versie in oktober, WordPress 3.8 in december

Eerder deze maand werd WordPress 3.6.1 uitgebracht nadat in augustus versie 3.6 werd uitgebracht door het team van het blogpakket. Verder 3.6 bracht de nodige verbeteringen met zich maar waaronder ondersteuning voor audio en video. Met de ingebouwde HTML5 mediaspeler kan zodoende eenvoudig een video worden toegevoegd aan een bericht. Versie 3.6.1 was de eerste onderhoudsupdate, gericht op beveiliging en onderhoud.

WordPress 3.7

Ondertussen wordt er al druk gewerkt aan WordPress 3.7 en de eerste bètaversie van versie 3.7 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars en geïnteresseerden om uit te proberen. Deze versie zal zichzelf telkens updaten. Elke dag zal er automatisch een nieuwe versie worden geïnstalleerd tot de tweede bètaversie is gearriveerd. Omdat het nog een vroege testversie betreft is het advies uiteraard om WordPress 3.7 niet te gebruiken voor het opzetten van een nieuwe website. Downloaden van de bètaversie van WordPress 3.7 kan hier, het is de verwachting dat de definitieve versie in oktober uitgebracht zal worden.

WordPress 3.8

Overigens is het team ook al druk met de ontwikkeling van WordPress 3.8. De planning is dat deze versie met de nodige nieuwe features in december uitgebracht zal gaan worden.

Lees meer over: